Appartement te koop

Zeedijk 435 5, 8670 Oostduinkerke

  • € 1 050 000
  • 133 m2

Verhelst Nicola
Nicola Verhelst 058520101 (Ref. 3082105)

BRITTANIA

WEIDS  FRONTAAL ZEEZICHT !!!!  Maar liefst 9 meter gevelbreedte ....

Spectaculair frontaal zeezicht in dit super luxueuze appartement dat beschikt over een gevelbreedte van maar liefst 9 meter...
Deze parel bevindt zich in een prachtige residentie opgetrokken in tijdloze en karaktervolle "Normandische stijl "
Bevindt zich op de vijfde verdieping in een recente Residentie met slechts één appartement per verdiep.
Dit fantastische en uitzonderlijk ruime appartement  met een oppervlakte van 135 m² genoot een hoogstaande en zeer kwalitatieve afwerking !
In de XL leefruimte is het heerlijk vertoeven de vier seizoenen rond......
De afwerking is van bijzonder hoge kwaliteit met onder meer volle massieve parket,  ingebouwde kasten, in alle ruimtes om een maximaal comfort en opbergruimte te bieden, 
Een fantastisch ruime keuken op maat voorzien van extra veel kasten en laden , dus maximale opbergruimte gegarandeerd. 
De sanitaire ruimtes zijn top ! Jacuzzi - Hammam - inloopdouche in natuursteen, 3 toiletten !
Uniek voor de zeedijk is de wel  zeer grote garage met ruime parkeerplaats voor  2 wagens die zich in het gebouw bevindt!
indeling : 

Inkomhall met vestiaire - bezoekerstoilet - bureelruimte - royale , lumineuze woonkamer met panoramisch  frontaal zeezicht - open, ultra-ingerichte keuken met aansluitend een berging  die voorzien is van de nodige aansluitingen  voor wasmachine en droogkast - terras vooraan met frontaal zeezicht - twee royale slaapkamers voorzien van ingebouwde kasten met elk eigen badkamer voorzien van onder meer jacuzzi-bad en hamam-douche.

In de prijs inbegrepen:  XLgarage  + parking  IN HET GEBOUW ZELF + private berging. 
Een niet te onderschatten groot luxe en comfort om levenslang te wonen in de directe omgeving van winkels 
Kortom, dit is een uniek aanbod waarvoor geen alternatieven beschikbaar zijn !

Omgeving
WEIDS  FRONTAAL ZEEZICHT !!!!  maar liefst 9 meter gevelbreedte ..... Spectaculair frontaal zeezicht in dit super luxueuze appartement dat beschikt over een gevelbreedte van maar liefst 9 meter... Deze parel bevindt zich in een prachtige residentie opgetrokken in tijdloze en karaktervolle "Normandische stijl " !!! Bevindt zich op de vijfde verdieping in een recente Residentie met slechts één appartement per verdieping ! Dit fantastische en uitzonderlijk ruime appartement  met een oppervlakte van 135 m² genoot een hoogstaande en zeer kwalitatieve afwerking ! In de XL leefruimte is het heerlijk vertoeven de vier seizoenen rond...... De afwerking is van bijzonder hoge kwaliteit met onder meer volle massieve parket,  ingebouwde kasten, in alle ruimtes om een maximaal comfort en opbergruimte te bieden,  Een fantastisch ruime keuken op maat voorzien van extra veel kasten en laden , dus maximale opbergruimte gegarandeerd.  De sanitaire ruimtes zijn top ! Jacuzzi - Hammam - inloopdouche in natuursteen, 3 toiletten ! Uniek voor de zeedijk is de wel  zeer grote garage met ruime parkeerplaats voor  2 wagens die zich in het gebouw bevindt! indeling :  Inkomhall met vestiaire - bezoekerstoilet - bureelruimte - royale , lumineuze woonkamer met panoramisch  frontaal zeezicht - open, ultra-ingerichte keuken met aansluitend een berging  die voorzien is van de nodige aansluitingen  voor wasmachine en droogkast - terras vooraan met frontaal zeezicht - twee royale slaapkamers voorzien van ingebouwde kasten met elk eigen badkamer voorzien van onder meer jacuzzi-bad en hamam-douche. In de prijs inbegrepen:  XLgarage  + parking  IN HET GEBOUW ZELF + private berging.  Een niet te onderschatten groot luxe en comfort om levenslang te wonen in de directe omgeving van winkels  Kortom, dit is een uniek aanbod waarvoor geen alternatieven beschikbaar zijn !

Technisch

Bouwjaar 2010
Beschikbaar vanaf Bij akte
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Energie

EPC ref.: 20180818--000208337-9--1
EPC: 121 kWh/m² Label epc_B

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond133 m2
Bewoonbare opp.133 m2
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee

Immo Arcom

Fabiolaplein 5
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58/52.01.01

info@immoarcom.be
BE0879148315