Interieuradvies

Budgetvriendelijke renovatie van  uw net aangekocht woning/appartement !

Vastgoedstyling is het op een professionele manier verkoopklaar maken van uw woning en uw woning zodanig presenteren dat deze snel verkocht wordt aan de hoogst mogelijke verkoopprijs. Het doel is om je huis zo snel mogelijk te verkopen.

Statistieken wijzen uit, dat huizen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt, tot wel 83% sneller verkopen en tegen een prijs die 10 tot 15 procent hoger ligt dan soortgelijke woningen. Het bedrag dat besteed wordt aan verkoopstyling, is altijd lager dan de eerste verlaging van de vraagprijs, die zou overwogen worden!  Met een minimum aan kosten of zelfs géén kosten, of met een klein budget kan je heel veel doen.

Vanaf het moment dat u besluit om uw onroerend goed  te verkopen , moet u  uw huis/appartement zien als een marketingobject.  Uw huis is dus niet langer uw thuis.  Het dient te worden verkocht en wel zo snel mogelijk.  

Vastgoedstyling is een bijkomende troef van Arcom. Zaakvoerder, Mevr. Blondine Vlietinck, combineert haar dagdagelijkse job als vastgoedmakelaar met deze specifieke sterk gespecialiseerde kennis, en biedt u deze extra service dan nog  gratis aan.