klantenreviews

Bij het eerste contact was er een gevoel van vertrouwen. De verdere afhandeling van het dossier verliep vlekkeloos en vlot. Kennis van zaken en een spontane aanpak! Alsook na de verkoop altijd bereid tot raadgeving! Kortom een aanrader in de branche!
Fam.Verkest P.
Zowel met Blondine als met Bram een vlotte communicatie met wederzijds vertrouwen, een blijvende inzet steeds met een oprechte glimlach.
Fam. Daneau A.
We zijn één en al lof omtrent de aanpak van Immo Arcom. Na verschillende kantoren aangesproken te hebben moeten we eerlijk toegeven dat zowel op professioneel vlak als op menselijke toenadering er omzeggens geen enkel aankan wat zij concreet naar voor brengen (wie slaagt erin om binnen de 14d een koop af te handelen waar iedereen zich tevreden voelt?)
We kunnen dit kantoor met veel overtuiging aan iedereen aanprijzen!
Fam.Haenbalcke J.
Wij appreciëren makelaars die correcte informatie geven en niet opdringerig zijn.
Meer hoeft dat niet te zijn!
Jan H.
Eerlijke informatie, correcte prijs en vriendelijke begeleiding bij de aankoop!
Fam.Cappoen R.
Vanaf het eerste (telefonische) contact waren wij aangenaam verrast door de sympathieke, maar vooral professionele aanpak van Blondine en Bram. Zowel de aankoop van ons appartement als de verkoop van onze studio verliepen zeer vlot door de continue contacten via mail en/of telefoon en dit steeds op een aangename en vriendelijke manier. Ook werden wij perfect bijgestaan in het kluwen van papierwerk, het opstellen van de nodige documenten, het verkrijgen van de noodzakelijke attesten, afspraken met notaris, enz... Wij hadden geen ervaring met immokantoren, maar Immo Arcom is zonder twijfel een aanrader.
Familie Demeulemeester-Lissens
Immo Arcom was niet het eerste vastgoedkantoor waarmee wij contact hadden, Blondine en Bram niet de eerste vastgoedmakelaars, maar beiden hebben ons onmiddellijk een heel goed gevoel gegeven. Vooral een correcte prijs-kwaliteit verhouding en er was zeker geen opdringerigheid.
Wij, en onze kinderen nog meer, zijn nog steeds heel blij dat we toen gekocht hebben. Ondertussen is het al ons “gezellig zee-huisje” geworden, voor onze kleinkinderen is het onmiddellijk “oma-huisje” geworden.
Familie De Groote – Van Dijcke