klantenreviews

Na mooie beloftes van een ander immo kantoor zijn we in zee gegaan met Immo Arcom voor de verkoop van ons app. In Oost Duinkerke. Het mag gezegd, de zaakvoerster had duidelijk een concretere en meer open aanpak. Vanaf het plaatsen van de advertentie tot aan de sleuteloverdracht was er steeds een goed contact. Duidelijk en met het nodige respect naar zowel ons als verkoper als de nieuwe eigenaars toe. Een voorbeeld voor velen. Dank.

Familie Hoebers-Goovaerts - Maart 2024

Een verdiende 10/10 voor Immo Arcom. Ze doen ontzettend veel moeite en halen het onderste uit de kan om hun klanten te helpen. Als er een probleem is, handelen ze meteen. Ze zorgen voor een echte totaalontzorging. De waardebepaling van het pand en de effectieve verkoopprijs kwam zeker overeen. Immo Arcom is gesitueerd tegenover ons huis, ik ben toen even binnengewandeld en de klik was er meteen. Deze klik had ik niet met andere makelaars.

Dhr. Geersheuvels en mevr. Koog - Maart 2024

Mevr. Vlietinck is zonder twijfel de meest professionele vastgoedmakelaar van de westkust !

Dhr. De Bree - Maart 2024

Zeer professionele en snelle service ! Blondine en Ilan waren enorm vriendelijk, een aanrader.

Mevr. Moens - Maart 2024

Uitstekende en bijzonder enthousiaste makelaar, met zeer goede kennis van de vastgoedmarkt, in het bijzonder in Oostduinkerke en omstreken.

Dhr. Ceupens - Maart 2024

Blondine en haar team hebben wederom (de tweede vastgoedtransactie) fantastisch werk geleverd en ik wil ze van harte aanbevelen! Uiterst professioneel, proactief en op een prachtige en efficiënte manier inspelend op de behoeften van de klant!

Dhr. Tirez - Februari 2024

Heel goede ervaring gehad met Immo arcom zeker een aanrader altijd zeer goed geholpen en altijd welkom als je vragen had dank je wel Blondine voor de goede service

Dhr. Geersheuvels en mevr. Koog - Februari 2024

Beste Blondine,

Wij willen u alvast een dikke dankjewel en dikke pluim geven , voor de goede opvolging van ons dossier en de fijne samenwerking.

Ook Ilan vergeten wij geen dankjewel te zeggen, het was ook zeer aangenaam met hem samen te werken.

Een dikke proficiat voor je kantoor, steekt ver boven alle anderen uit.

Dhr. Cauwenberghs en mevr. Pauwels - Februari 2024

Na een teleurstellende ervaring met een ander Immo kantoor bij de verkoop van ons appartement in ODK, uiteindelijk terecht gekomen bij Blondine van Immo Arcom.

Wat we niet voor mogelijk hielden is daadwerkelijk gebeurd: appartement verkocht op nog geen 2 weken tijd aan een correcte prijs met tevreden koper en verkoper. En dit enkel en alleen maar door de professionele aanpak, de enorme voeling met de buurt en het grenzeloze enthousiasme van Blondine.

Het team Arcom is een aanrader voor iedereen die wil verkopen of op zoek is naar vastgoed in ODK en omstreken. Zij hebben de nodige vakkennis en ervaring om je vastgoedproject te begeleiden en succesvol af te ronden. Zij zijn de bevestiging van het feit dat de keuze van het juiste Immo kantoor essentieel is voor een geslaagde ver- of aankoop.

Het was een waar genoegen om met jullie samen te werken.

Dhr. Stroo - December 2023

Zeer tevreden over de goede service, snelle en correcte afhandeling van dossiers !

Dhr. Appels - December 2023

Aan iedereen die een eigendom wil kopen/verkopen : 1 adres : IMMO ARCOM te Oostduinkerke.
Blondine heeft ons super vriendelijk ontvangen en de verkoop van ons appartement op een professionele en correcte afgehandeld.
Waarvoor dank

Mevr. Hofkens - December 2023

Een vriendelijk onthaal, én vooral ook de nog zelden te ervaren efficiënte en hulpvaardige attitude van Mevrouw Vlietinck heeft me doorheen het hele proces van verkoop en aankoop van mijn vorige / nieuwe woning erg aangesproken.
Ik werd op de pinken bediend en de afhandeling van alle documenten, inclusief de beslommeringen om allerlei officiële informatie te verzamelen en/of te verschaffen verliep vlekkeloos. Een duidelijke en tijdige communicatie to-the-point helpt het vertrouwen in het verloop van alle zaken te behouden.
Afspraken naleven en misverstanden voorkomen stellen klanten gerust... en daar schiet Immo Arcom in niets te kort. Mevrouw Vlietinck en haar medewerkers verdienen top waardering !

Dhr. Verbrugge - November 2023

Wij hadden een zeer positieve ervaring met Blondine, de zaakvoerster van Immo Arcom. Zij kent haar vak en de immowereld. Blondine zorgde voor een zeer vlotte afhandeling van ons dossier en was steeds beschikbaar voor vragen, altijd met de glimlach. Immo Arcom is een aanrader om mee in zee te gaan aan de kust!

Mevr. Stuyck - November 2022

Wij vallen in herhaling, maar IMMO ARCOM is echt professioneel ! Voor Blondine en collega's is geen enkele inspanning te veel.Wij hebben al meermaals samengewerkt, gekocht en verkocht, en altijd is alles vlot en eerlijk verlopen. IMMO ARCOM is een echte aanrader voor wie wil kopen of verkopen!

Mevr. Van De Maelen - Oktober 2023

Steeds correcte en vriendelijke service van Blondine. Alsook na verkoop steeds een aanspreekpunt met gepaste hulp.
Een topper voor Oostduinkerke.
Dank u wel Blondine

Dhr. Bonnast - Oktober 2023

Une agence près de ses clients.

Dhr. Castegnier - Augustus 2023

We vonden het Arcom immokantoor via de pub op het raam van het appartement en namen snel contact met Nicola, die ons perfect begeleidde, zowel voor, tijdens als na het bezoek aan ons gedroomde stekje. Alles verliep steeds correct en professioneel. Nogmaals bedankt voor jullie steun! Als wij of onze kennissen in de toekomst nog behoefte hebben aan een immokantoor, staat ARCOM sowieso op de eerste plaats!
En nu gaan we verder genieten van het zonnetje en de zee!

Dhr. Vervloessem - Juni 2023

Een (t)huis kopen, je doet dat niet alle dagen, en als het goed is spelen zowel hart als hersenen mee in het zetten van die stap. Veel geluk heb je als je dan immo-makelaars op je pad tegen komt als Blondine en Nicola. Ze koppelen een werkelijk uitstekende financiële en juridische begeleiding aan een heldere no-nonsense communicatie en geen uren tellende service.

En wat hen net even anders maakt als andere makelaars: warme gemeende hartelijkheid en vooral mensenkennis, in de overtreffende trap. Ze luisteren echt, schatten feilloos in wat je wil en niet wil, stellen je vervolgens panden voor die niet alleen passen qua budget, maar ook qua stijl en smaak, en al die andere onstoffelijke dingen die zorgen dat je nieuwe huis niet alleen een opeenstapeling van stenen is, maar vooral een nieuwe thuis wordt. En dat, dat is uiteindelijk toch de bedoeling.

Dhr. Leushuis en Mevr. Wauters - Juni 2023

 

Eind december 2022 namen wij de beslissing ons appartement en garagebox te Oostduinkerke te verkopen door tussenkomst van Immo Arcom.

Mevr. Blondine Vlietinck en haar collega hebben zich, vanaf dag 1, ten volle ingezet om de verkoop vlot te laten verlopen. Zo hebben zij gezorgd dat alle formaliteiten (ook energiecertificaat van het appartement) in orde waren voor de effectieve aankondiging van de verkoop. Daarna vergezelden zij de toch talrijke geïnteresseerden bij een of meerdere bezoeken van het appartement. Regelmatig werden wij op de hoogte gebracht van de stand van zaken, hetzij telefonisch, hetzij door middel van maandelijkse lijsten van eventueel geïnteresseerde kopers.
De kopers van het appartement waren niet geïnteresseerd in de aankoop van de garagebox. Immo Arcom zorgde ervoor dat de richtlijnen van de basisakte van het gebouw zeer nauwgezet werden nageleefd ( de garage mocht alleen verkocht worden aan eigenaars van een appartement in onze residentie).

Reeds in de loop van de maand april werden de verkoopsbeloftes ondertekend en midden mei werden de zeer uitgebreide verkoopscompromissen ondertekend en bezorgd aan de diverse tussenkomende notarissen.

Mevr. Blondine Vlietinck en haar medewerker hebben ervoor gezorgd dat alles tot in de puntkes in orde was. De door mevr. Vlietinck gegeven schattingen van appartement en garagebox werden vlot behaald. Een vijf sterren service waarvoor onze hartelijke dank.

Wij kunnen dan ook Mevr. Vlietinck en haar medewerker van harte aanbevelen.

Dhr. Ferier - Mei 2023

Zeer tevreden over de service tijdens de verkoop van ons appartement
Mensen met enorme beroepsernst
Verkoop verlopen zonder enig probleem. Zeer betrouwbaar agentschap een aanrader 

Dhr. Reniers - Januari 2023

Heel professionele aanpak door een team die weet waarover ze spreken. Goede opvolging en rapportering tijdens het verkoopproces.

Dhr. Decaluwe - Januari 2023

Voor ons was het een evidentie dat we Blondine en haar team van Immo Arcom zouden inschakelen mochten we ooit ons appartement aan zee verkopen. En ons vertrouwen werd niet beschaamd : Blondine en Nicola hebben op een zeer professionele manier een snelle verkoop afgehandeld. Zonder onaangename verrassingen en met een grondige dossierkennis en dit met een steeds hartelijke en warme ontvangst, kunnen wij dit kantoor zonder meer aanraden.

Heel erg bedankt !

Fijne feestdagen !

Mevr. Dolferus - December 2022

Na een tijdje op zoek te zijn naar ons droomappartement in de omgeving van Oostduinkerke kwamen we in contact met Immo Arcom en hebben we via Arcom het appartement gevonden. De begeleiding door het team van Arcom, onder de leiding van Blondine Vlietinck was heel professioneel, en we kregen een gedetailleerde rondleiding door Nicolas. Dank om één van onze dromen mee te verwezenlijken !!

Dhr. Speleers - December 2022

 

Bedankt aan team Immo arcom .
Jullie staan voor koper en verkoper .
Toffe begeleiding niet opdringerig nemen tijd voor de verkoop en zijn informatief!
Bedankt wij werken zeker nog eens samen .
Grtz heinz en Natacha

Dhr. Heinz en Mevr. Natacha - December 2022

Wij zijn zeer tevreden over de service van het Arcom makelaarskantoor bij de aankoop van een appartement in Oostduinkerke: snelle reactie op vragen, zeer goede opvolging van het dossier, ontvangen informatie en documenten, professionaliteit van de makelaar de heer Verhelst en de makelaarsdirecteur mevrouw Vlietinck. Een makelaarskantoor om aan te bevelen voor een vastgoedtransactie in Oostduinkerke - Koksijde.

Dhr. Baufays - December 2022

Onze ervaring met Blondine en Nicola is 5 sterren waard daar ze een zeer professionele benadering maken bij de schatting en een snelle afhandeling na de verkoop van ons appartement.

Dhr. Derommelaere - December 2022

Professioneel en correct. Topverkopers!

Dhr. Roels - November 2022

Heel goede ervaring! Blondine was altijd zeer beschikbaar en zeer behulpzaam!

Dhr. Holderbeke - November 2022

Immo Arcom heeft op een heel korte tijd mijn appartement verkocht. Op een heel rustige, vriendelijke en professionele manier. Deze mensen zijn knallers !

Mevr. Bouckaert - November 2022

Appartement gekocht in oostduinkerke, en samen met immo arcom gewerkt. Blondine en haar team zijn altijd super in de weer geweest, zelfs tot op de laatste dag als de sleutels bij de notaris afgehaald werden kon ik nog op hun diensten rekenen, ivm met meterstanden. Ook de ganse periode van onze aankoop prima communicatie onder alle partijen, immo arcom is voor ons een aangename belevenis geweest, nogmaals dank aan alle medewerkers, ook diegene achter de schermen!

Fam. Derongé - November 2022

Graag deel ik mijn ervaring met geinteresserden voor de aankoop van een appartement in ODK. De samenwerking met Blondine en Nicolas was zeer professioneel .... beschikbaarheid voor bezoeken ,informatie over het pand enz..alles prima EN heel belangrijk : een uitstekende financiële en juridische begeleiding !
Echt een aanrader om te werken met IMMO ARCOM ! Niet twijfelen !
Ze doen hun slogan: ;"wij verblijden u met kwaliteit en onze service" alle eer aan !

Dhr. Delanghe - November 2022

Via onze dochter kwamen wij in contact met Immo Arcom ,van dag 1 klikte het met Blondine Vlietinck ,correcte uitleg en perfecte dossierkennis zonder addertjes onder het gras heeft ze samen met haar medewerker Nicolas gans ons dossier op een vlotte en met kennis tot een goed einde gebracht . Proficiat team Arcom met uw professional kantoor dat steeds paraat staat voor alle mogelijke vragen en informatie vol vertrouwen en steeds met een lach .Bedankt Blondine en Nicolas jullie doen dat goed!

Fam. Martens - November 2022

Dit kantoor is duidelijk de absolute referentie in Oostduinkerke op vlak van klantenbeleving, dossieropvolging, kwalitatieve aanpak en professionaliteit ! Een dikke proficiat aan het Arcom -team.

Dhr De - November 2022

Top Immo kantoor in Oostduinkerke !

Dhr. Verkouille - oktober 2022

Ik had een geweldige ervaring met Blondine en haar team. Ze heeft fantastisch werk geleverd door mijn appartement aan zee te verkopen! Ik beveel haar van harte aan!

Dhr. Tirez - september 2022

Blondine Vlietinck, beheerder van het kantoor Arcom in Oostduinkerke, werd me aangeraden voor de verkoop van mijn grond. Ik was zeer huiverig gezien mijn vorige ervaringen met vastgoedkantoren, die altijd heel negatief uitgevallen waren, en waardoor ik besloten had me nooit meer met dergelijke kantoren in te laten. Blondine daarentegen heeft een uitzonderlijke aanpak: professioneel, transparant naar koper en verkoper, buitengewoon efficiënt, met echt een heel brede klantenportefeuille wat leidt tot spectaculaire resultaten: twee dagen nadat de grond online kwam, was hij verkocht. In alle vertrouwen en tot grote tevredenheid van koper en verkoper. Dat is echter geen toeval: hier ging een uitgebreid onderzoek en opvragen van alle documenten aan vooraf, wat voor verkoper en koper elke onaangename verrassing achteraf uitsluit.
Voor vastgoed één kantoor, Arcom met haar team.

Mevr. Ticket - september 2022

Via Blondine hebben we grond aangekocht. Alles verliep heel vlot, duidelijke uitleg, de nodige documenten waren op tijd klaar, er waren totaal geen zorgen in het hele proces. Ze is een erg aardige en vriendelijke dame, natuurlijk ook haar teamleden! Het was een erg leuke ervaring voor mij.

Mevr. Shibuya - Oktober 2022

Een super professioneel kantoor dat vertrouwen en correctheid hoog in het vaandel draagt! Bovendien zijn Blondine en Nicolas super aangename mensen die steeds paraat staan om te antwoorden op vragen en om spontaan alle mogelijke informatie te verstrekken. Zij houden rekening met de wensen van koper en verkoper en houden zich aan een gegeven woord, echte toppertjes!

Mevr. Van Goethem - Augustus 2022

Wij hebben ondertussen ons dossier met Arcom afgerond. Wat ons betreft liep dat volgens plan en volgens onze wensen. Dat laatste is een verheugend idee voor toekomstige klanten van Arcom en eventuele kopers of verkopers. Er wordt eerst geluisterd, gekeken of aan de wensen kan voldaan worden en geholpen waar nodig. Opdringerigheid is er niet. In ons geval vonden we dat alvast héél verfrissend. De concrete stappen en de timing is perfect gehaald. Arcom heeft ook een luisterend oor na koop of verkoop. Kortom, we hebben de indruk dat er niet gewerkt wordt op korte termijn maar een relatie met de klant wordt opgebouwd. En ons inziens loont dat ook op lange termijn.

Mevr. Rapsaet - Augustus 2022

Op zoek naar een tweede stekje aan zee kwamen we o.a. ook bij immo Arcom terecht. Het klikte onmiddellijk met Blondine. Niets was haar te veel om verschillende panden te laten bezichtigen. Tot 3x toe zelfs liet zij ons favoriete appartement bekijken, zelfs bij sluitingsuur. Daarbij gaf ze ons correcte en volledige informatie alsook praktische tips m.b.t. de mogelijke inrichting. Uiteindelijk is de voorbereiding van het dossier tot de ondertekening van het compromis door haar professionele manier van werken perfect verlopen. De contacten met haar zijn sindsdien even hartelijk; ze blijft ook altijd bereid te helpen waar ze kan.
Immo Arcom in Oostduinkerke kan echt aanbevolen worden in de zoektocht naar vastgoed in de streek.

Dhr. Vande Cavey - Mei 2022

Nous n'avons qu'à nous féliciter d'être passés par l'agence ARCOM d'Oostduinkerke pour l'achat d'un appartement. Gentillesse. Célérité. Disponibilité.

Dhr. Hallez - Mei 2022

Zeer goede ontvangst, eerlijkheid, begeleiding, gedocumenteerde uitleg, en geen overwachtse kleine misleidende lettertjes ... Gewoon TOP ... Een grote aanrader deze immo 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Dhr. Aerts - Mei 2022

Voor de tweede maal hebben we gewerkt met Immo Arcom. We zijn terug enorm tevreden over het resultaat van Blondine. Heel professioneel, vlot en een aangename dame.
We kunnen Immo Arcom aan iedereen aanraden. Gewoonweg top !
Fam. Wynsberghe - Mei 2022

 

Super correct, sterk gemotiveerd en alle papierwerk voorzien en op en top in orde. Getuigd van klasse en mensen die met hun zaak bezig zijn. Top professioneel en een warme ontvangst. Doe zo verder. Wij zijn heel echt content dat we met jullie in zee gegaan zijn tot verkoop van ons appartement te Oostduinkerke. Top!! Blondine en Nicolas, superklasse!!

Mevr. Van Overwaele - Mei 2022

Super tevreden dat wij bij Immo Arcom terecht gekomen zijn voor de aankoop van ons appartement. Van het eerste contact tot en met de verkoop ervaarden we een vlotte communicatie en een nauwe opvolging door Nicola. Steeds vriendelijk en professioneel - we konden ons als klant geen betere makelaar wensen.

Mevr. Windmolders - Maart 2022

Supersnelle service en duidelijke communicatie. Dit vastgoedkantoor is een aanrader!

De Meyer - Maart 2022

L'équipe a fait preuve d'un grand professionnalisme. Dynamiques et souriants, nous gardons un très bon souvenir de la vente réalisée et de la gestion de location impeccable durant toutes ces années.

Mevr. DDLM - April 2022

Wij waren de kopers van een appartement via Immo Arcom. Ook al waren wij de klanten niet (dit waren de verkopers) hebben zij ons zeer goed geholpen met het vinden van lokale zelfstandigen om enkele werken uit te voeren bij.
Indien wij ooit iets verkopen aan de kust, dan is Immo Arcom onze eerste keuze

Dhr. Gilquin - Februari 2022

Super ervaring nogmaals dank u wel voor de super service b raad heel belangrijk vlugge verkoop en afhandeling een echte aanrader dank u wel voor alles

Dhr. Geerts - Februari 2022

Zeer betrouwbare partner. Flexibel en toegankelijk voor al uw vragen.

Dhr. Supply - Februari 2022

In oktober 2021 hadden we het geluk dat we frequent de website van Arcom Oostduinkerke volgden. En bij eerdere contacten had Blondine en Nicola ons vertrouwen al gewonnen dankzij hun professionaliteit en correctheid.
Dankzij hun aanpak, deskundigheid, snelheid en vlotheid was de aankoop van ons droomappartement binnen de 48 uur dan ook beslist. Hun vakkundigheid zorgde twee maanden later al voor de definitieve afhandeling van onze aankoop. De vriendelijkheid, behulpzaamheid en dossierkennis van Blondine en Nicola bezorgden ons een gedroomde jaarovergang. Nogmaals onze dank voor de uitmuntende service.

Fam. Devisscher - Januari 2022

aankoop appartement is super begeleid, steeds snel en volledig antwoord op vragen, ook erna zeer behulpzaam, aanrader !

Mevr. Vandewalle - Januari 2022

 

 

Aangename, prima service en opvolging bij de verkoop van ons appartement.
Vooraf gestelde verkoopprijs was correct.
Dank u,

Dhr. Steegmans - Januari 2022

De verkoop van ons appartement in Oostduinkerke verliep van een leien dakje dankzij de professionele aanpak van team Arcom. Zowel Nicola als Blondine stelden alles in het werk om de verkoop vlot te realiseren. Resultaat: verkocht na 1 dag aan de gevraagde prijs. Dossierkennis, notarisgebeuren, onderhandelingen werden op een warme, menselijke manier gedaan. Kortom, een aanrader voor immo aan de kust.

Dhr. De Ridder - Januari 2022

Een jaar later denken we met heel veel genoegen terug aan onze ervaring met Immo Arcom. Blondine en Nicola hebben ons zeer professioneel en op een zeer vlotte en warme manier geholpen onze droom waar te maken in Oostduinkerke. We zouden sowieso opnieuw met Immo Arcom in zee gaan 😉 mocht zich de gelegenheid voordoen. Een woord is hier effectief een woord en zelfs na verloop van tijd staat hun deur nog altijd voor ons open (weliswaar op afspraak gezien Corona 🤗). Bedankt Blondine en Nicola. Doe zo voort 👍🙏

Dhr. De Schrijver - Januari 2022

Na een lange zoektocht naar een appartement aan onze Belgische kust kwamen we terecht bij Immo Arcom. Vlotte en heel deskundige aanpak. Ze begrepen onmiddelijk wat onze eisen en wensen waren.En snel vonden we ons droomappartement. We zijn super tevreden van de professionele en correcte aanpak van Immo Arcom.

Mevr. Eeckhout - December 2021

Wij hebben ons appartement verkocht via Immo Arcom. Het was na 2 dagen al verkocht dankzij de fantastische aanpak van Nicola en Blondine. Alles was tot in de puntjes geregeld met ons en met de kopers. Bedankt voor de prettige samenwerking

Mevr. Baert - December 2021

De verkoop van mijn appartement en garage op de Zeedijk werd door Immo Arcom professioneel opgepakt en de verkoop werd binnen één dag gerealiseerd.
Bij een dergelijke transactie komen veel financiële- en juridische aspecten
aan de orde, welke door Immo Arcom deskundig werden opgepakt. Ook de daarna aangegane huur van een appartement werd op gelijke wijze naar volle tevredenheid begeleid.
Innovatief ondernemerschap, netwerken, ambitieus en accuraat zijn niet vreemd aan het team van Immo Arcom. Mijn dank voor de prettige samenwerking.

Dhr. Jansen - November 2021

We waren op zoek naar een appartement in Oostduinkerke en bij Immo Arcom vonden we onmiddellijk wat we zochten. De onderhandelingen tussen ons en de verkoper verliepen zeer vlot dank zij de gedreven aanpak van Nicola. In een mum van tijd was alles geregeld. Ook de juridische aspecten werden goed en correct opgevolgd. Alle contacten, ook deze nadat de koop was gesloten verliepen zoals het hoorde. Alle lof voor Blondine en Nicola die een perfecte tandem vormen. Zij hebben kwaliteit en service hoog in hun vaandel.

Fam. Ghysel - Oktober 2021

Zeer aangename ervaring bij recente zoektocht naar verblijf in Oostduinkerke. Down to earth aanpak, responsief, professioneel, vertrouwensvol en vriendelijk. Zou zeker opnieuw met hen werken.

Mevr. Vercammen - September 2021

Bijzonder prettige ervaring met de verkoop van twee appartementen in Nieuwpoort .De Agence Arcom is competent ,vriendelijk en correct. Verkoop is vlot verlopen. Echt een aanrader
Dr Ir De Wasch Armand
- september 2021

Zowel bij de verkoop als de aankoop van ons appartement zijn Blondine en Nicola op een persoonlijke en correcte manier te werk gegaan.
Zij kennen de markt zeer goed en beschikken over een uitgebreid netwerk. Wij zijn zeer tevreden over hun professionele en vriendelijke aanpak met de nodige kennis van zaken.

Mevr. Van Nieuwenhove - september 2021

Ik ben zeer tevreden om bij Immo Arcom inlichtingen te hebben genomen. Goede ontvangst, juiste uitleg, van alles op de hoogte en eerlijke informatie. Ten zeerste aan te raden.
Onlangs terug bij immo arcom, Blondine en Nicolas inlichtingen ingewonnen en wederom professionele antwoorden gekregen. Deze zaakvoerders zijn volledig op de hoogte van de wetten aangaande het verhandelen van vastgoed. Opmaken van prijzen zijn correct en men komt niet voor verrassingen te staan.
Vertrouwen is zeer groot Blondine en Nicolas.
Proficiat, 👍👍😊

Dhr De Maeyer - juli 2021

We zijn zeer professioneel begeleid geworden in de aankoop van ons appartement in ODK door Nicola en Blondine. We kunnen dit omschrijven als zeer professioneel, zeer vriendelijk en zeer correct. Het pand dat we hebben aangekocht werd heel duidelijk omschreven op de site en zonder te overdrijven en naar waarheid. Bovendien gaven ze tips en contacten die ons zullen helpen de renovaties gemakkelijker te laten uitvoeren. Dank daarvoor.

Mevr. Wouters - april 2021

Vanaf het eerste contact met de medewerkers van Arcom een zeer positieve ervaring. Zeer professioneel en to the point in hun aanpak . De verkoop van ons appartement in Oostduinkerke is bijzonder vlot en snel afgehandeld . Ook de manier van communiceren tijdens het ganse proces is top. Ten zeerste aan te raden

Dhr. Boeynaems - maart 2021

Het was een zeer aangename kennismaking met Immo Arcom, nadat ons appartement een half jaar te koop had gestaan bij een ander kantoor, is Arcom erin geslaagd om het appartement in een zeer korte tijd te verkopen. Dit dankzij de toewijding en het professionalisme van het Arcom team. Zeer sterk aanbevolen!

Dhr. Toelen - Januari 2021

Onze welgemeende dank aan Immo Arcom voor de steun en ondersteuning bij onze zoektocht naar een appartement aan zee.
Wij gingen hiervoor langs bij verschillende makelaars , bij Immo Arcom hadden wij direct een klik. Er werd samen met ons gezocht en gekeken naar de mogelijkheden binnen ons budget , er werd geluisterd naar onze wensen , dit alles zonder enige opdringerigheid.

Nadat we onze beslissing hadden genomen konden we blijven rekenen op hun steun en advies , het was hen nooit teveel om een afspraak te maken ( en wij hebben vaak gebeld ! ) om samen met ons naar het appartement te gaan ( gezien nieuwbouw , was het ons niet toegestaan de werken alleen te betreden voor de voorlopige oplevering ) , bv. voor opmeting van de kamers , voor opvolging van de werken , etc.

Ze gaven ons ook advies inzake inrichting , alsook de naam van een hele goede schilder die ons appartement met zorg in orde heeft gebracht.

Kortom : Nicolas en Blondine zijn beide mensen die hun job met hart en ziel doen , die luisteren naar de wensen van hun klanten en alle moeite doen om deze klanten ook tevreden te stellen.

Een dikke merci !

Familie Van Hecke

September 2020

Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Immo Arcom en en Blondine. Niets is te veel gevraagd, een snelle en super service alsook veel ervaring zijn aanwezig. Met veel passie en motivatie werden we begeleid bij onze aankoop, een echte aanrader!

Dhr. Tanret

Oktober 2020

 

 

Zeer tevreden over de onberispelijke service van Blondine en Nicola bij de verkoop van onze studio in Oostduinkerke Bad . Alles wordt door hen tot in de kleinste details geregeld - bij vragen word je met de grootste glimlach geholpen . Een echte aanrader !

Mevr. Callens

September 2020

Excellent conseil personnalisé et véritablement professionnel .
Pro activité dans la recherche vente /achat et suivi régulier.
A cela s ajouté le conseil en décoration et rénovation.
Clientèle de belle qualité.
A recommander .

Dhr. Stekelorum

Oktober 2020

 

Het was een zeer aangename kennismaking met Immo Arcom, nadat ons appartement een half jaar te koop had gestaan bij een ander kantoor, is Arcom erin geslaagd om het appartement in een zeer korte tijd te verkopen. Dit dankzij de toewijding en het professionalisme van het Arcom team. Zeer sterk aanbevolen!

Dhr. Toelen

December 2020

Zeer goede ontvangst, eerlijkheid, begeleiding, gedocumenteerde uitleg, en geen overwachtse kleine misleidende lettertjes ... Gewoon TOP ... Een grote aanrader deze immo 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Dhr. Aerts

Februari 2020

Zeer goede samenwerking. Blondine en Nicola zijn zeer gedreven en gemotiveerd, met kennis van hun vak!
Ze gaven duidelijke informatie ivm met de verkoop van ons appartement.
Wij raden zeker dit kantoor aan!

Dhr. Deliever

Februari 2020

We zijn zeer tevreden over de vriendelijke, snelle, correcte, punctuele, eerlijke werkwijze van Immo Arcom. Blondine en Nicola vormen een goed team. Dit hebben we kunnen ervaren bij een gelijktijdige aankoop en verkoop van ons appartement.
Appartement gekocht in 10 minuten, en ons huidige appartement na één week verkocht tijdens een eerste bezoek. Puik werk !
Zeer correct !

Rudy en Siska

Juli 2020

Blondine en haar team slaagt erin kopers en verkopers van vastgoed op een unieke manier met mekaar in verbinding te brengen. Inzicht, aanvoelen, energie en doorzetten zijn hun sterktes. Reeds tweemaal heeft dit voor ons geleid tot het succesvol realiseren van een transactie. Mooi gedaan!
Guy en Marianne,
Januari 2020

Uitermate tevreden over de vlotte, klantvriendelijke en correcte service bij de aankoop van ons nieuwbouw appartement te Oostduinkerke. Ook na de aankoop is Immo Arcom steeds bereikbaar voor verdere uitleg en een strikte opvolging van het dossier. Ten zeerste aan te raden!

Familie Fort

December 2019

We werden heel vriendelijk ontvangen en correct geholpen bij de aankoop van ons appartement. Onze wensen werden duidelijk gerespecteerd zodat wij ook beroep gedaan hebben op dit kantoor voor de verhuur. Heel correct, vriendelijke en eerlijke aanpak! Prima service!

Familie Vandekerckhove

September 2019

Na teleurstellende ervaringen met andere Immo kantoren bij de verkoop van onze woning kunnen we stellen dat de samenwerking met Blondine en Nicola ons vertrouwen in de sector hersteld heeft.  Vriendelijk onthaal, deskundig advies, opvolging dossier, vlotte communicatie en altijd bereikbaar.  Kortom een klantgerichte en professionele aanpak waar we heel tevreden over zijn.  
Origineel vonden wij ook de organisatie van een kennismakingsmoment voor de medebewoners.  Zo konden wij op een informele en gezellige manier onze toekomstige buren ontmoeten.  Een initiatief dat door allen zeer gewaardeerd werd.
Het team Arcom is een aanrader voor iedereen die wil verkopen of op zoek is naar vastgoed.  Zij hebben de nodige vakkennis en ervaring om je vastgoedproject te begeleiden en succesvol af te ronden.

Familie Oorlynck
december 2019

Wij zijn heel tevreden over de service van Immoarcom bij de aankoop van het nieuwe appartement en verkoop van het vorige.
Alles professioneel, snel en correct afgehandeld door een enthousiast team.
Fam.Deseure
December 2018

Uitermate tevreden over de samenwerking met Immo Arcom.  Niet alleen zeer professioneel, ook de persoonlijke aanpak ervaren wij als zeer positief.
Afspraken worden correct nageleefd, uitstekende service.
Wij raden Immo Arcom zeker aan !
Fam. Coolen.
November 2018

Bij Immo Arcom is men gemotiveerd, ernstig, competent en zeer luisterbereid. Goed georganiseerd kantoor.
Fam. Helin
Oktober 2018

Eerst en vooral, bij onze zoektocht, heeft Immo Arcom ons onmiddellijk een zeer geschikt appartement voorgesteld, zodat vraag en aanbod perfect op elkaar pasten en er geen nodeloze onderhandelingen meer volgden.  Na een eerst rondleiding in het appartement, was duidelijk dat er vakkennis genoeg was om  al onze vragen aangaande gemeenschappelijke kosten, syndicus, onroerende voorheffing, tweede verblijftaks, nutsvoorzieningen- en nog andere nuttige weetjes te beantwoorden.  Heel attent, vlot  en vriendelijk.
Ook het eerste kontact met de eigenaar, bij het ondertekenen van de compromis verliep heel gunstig, alles kon besproken worden.  Blondine had daar ook de nodige tijd voor uitgetrokken en dat vonden wij heel goed.  Alles was voorbereid, heel professioneel ook, eigenlijk was het of wij al bij de notaris zaten...

Heel graag zullen wij Immo Arcom aanbevelen bij toekomstige kandidaten (kopers of verkopers), want de efficiëntie en de stiptheid, correctheid heb ik lang niet elders gezien.
Fam. Nuytens L
september 2018

We zijn één en al lof omtrent de aanpak van Immo Arcom. Na verschillende kantoren aangesproken te hebben moeten we eerlijk toegeven dat zowel op professioneel vlak  als op menselijke toenadering er omzeggens geen enkel aankan wat zij concreet naar voor brengen (wie slaagt erin om binnen de 14d een koop af te handelen waar iedereen zich tevreden voelt?)
We kunnen dit kantoor met veel overtuiging aan iedereen aanprijzen!
Fam.Haenebalcke J.
Mei 2018

Vanaf het eerste (telefonische) contact waren wij aangenaam verrast door de sympathieke, maar vooral professionele aanpak van Blondine en Bram. Zowel de aankoop van ons appartement  als de verkoop van onze studio verliepen zeer vlot door de continue contacten via mail en/of telefoon en dit steeds op een aangename en vriendelijke manier. Ook werden wij perfect bijgestaan in het kluwen van papierwerk, het opstellen van de nodige documenten, het verkrijgen van de noodzakelijke attesten, afspraken met notaris, enz...  Wij hadden geen ervaring met immokantoren, maar Immo Arcom is zonder twijfel een aanrader.
Familie Demeulemeester-Lissens
April 2018

Immo Arcom was niet het eerste vastgoedkantoor waarmee wij contact hadden, Blondine en Bram niet de eerste vastgoedmakelaars, maar beiden hebben ons onmiddellijk een heel goed gevoel gegeven. Vooral een correcte prijs-kwaliteit verhouding en er was zeker geen opdringerigheid.
Wij, en onze kinderen nog meer, zijn nog steeds heel blij dat we toen gekocht hebben. Ondertussen is het al ons “gezellig zee-huisje” geworden, voor onze kleinkinderen is het onmiddellijk “oma-huisje” geworden.
Familie De Groote – Van Dijcke
Februari 2018

Wij appreciëren makelaars die correcte informatie geven en niet opdringerig zijn.
Meer hoeft dat niet te zijn!
Jan H.
December 2017

Bij het eerste contact was er een gevoel van vertrouwen. De verdere afhandeling van het dossier verliep vlekkeloos en vlot. Kennis van zaken en een spontane aanpak! Alsook na de verkoop altijd bereid tot raadgeving! Kortom een aanrader in de branche!
Fam.Verkest P.
Januari 2018

Eerlijke informatie, correcte prijs en vriendelijke begeleiding bij de aankoop!
Fam.Cappoen R.
Maart 2018