klantenreviews

Onze welgemeende dank aan Immo Arcom voor de steun en ondersteuning bij onze zoektocht naar een appartement aan zee.
Wij gingen hiervoor langs bij verschillende makelaars , bij Immo Arcom hadden wij direct een klik. Er werd samen met ons gezocht en gekeken naar de mogelijkheden binnen ons budget , er werd geluisterd naar onze wensen , dit alles zonder enige opdringerigheid.

Nadat we onze beslissing hadden genomen konden we blijven rekenen op hun steun en advies , het was hen nooit teveel om een afspraak te maken ( en wij hebben vaak gebeld ! ) om samen met ons naar het appartement te gaan ( gezien nieuwbouw , was het ons niet toegestaan de werken alleen te betreden voor de voorlopige oplevering ) , bv. voor opmeting van de kamers , voor opvolging van de werken , etc.

Ze gaven ons ook advies inzake inrichting , alsook de naam van een hele goede schilder die ons appartement met zorg in orde heeft gebracht.

Kortom : Nicolas en Blondine zijn beide mensen die hun job met hart en ziel doen , die luisteren naar de wensen van hun klanten en alle moeite doen om deze klanten ook tevreden te stellen.

Een dikke merci !

Familie Van Hecke

September 2020

Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Immo Arcom en en Blondine. Niets is te veel gevraagd, een snelle en super service alsook veel ervaring zijn aanwezig. Met veel passie en motivatie werden we begeleid bij onze aankoop, een echte aanrader!

Dhr. Tanret

Oktober 2020

 

 

Zeer tevreden over de onberispelijke service van Blondine en Nicola bij de verkoop van onze studio in Oostduinkerke Bad . Alles wordt door hen tot in de kleinste details geregeld - bij vragen word je met de grootste glimlach geholpen . Een echte aanrader !

Mevr. Callens

September 2020

Excellent conseil personnalisé et véritablement professionnel .
Pro activité dans la recherche vente /achat et suivi régulier.
A cela s ajouté le conseil en décoration et rénovation.
Clientèle de belle qualité.
A recommander .

Dhr. Stekelorum

Oktober 2020

 

Het was een zeer aangename kennismaking met Immo Arcom, nadat ons appartement een half jaar te koop had gestaan bij een ander kantoor, is Arcom erin geslaagd om het appartement in een zeer korte tijd te verkopen. Dit dankzij de toewijding en het professionalisme van het Arcom team. Zeer sterk aanbevolen!

Dhr. Toelen

December 2020

Zeer goede ontvangst, eerlijkheid, begeleiding, gedocumenteerde uitleg, en geen overwachtse kleine misleidende lettertjes ... Gewoon TOP ... Een grote aanrader deze immo 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Dhr. Aerts

Februari 2020

Zeer goede samenwerking. Blondine en Nicola zijn zeer gedreven en gemotiveerd, met kennis van hun vak!
Ze gaven duidelijke informatie ivm met de verkoop van ons appartement.
Wij raden zeker dit kantoor aan!

Dhr. Deliever

Februari 2020

We zijn zeer tevreden over de vriendelijke, snelle, correcte, punctuele, eerlijke werkwijze van Immo Arcom. Blondine en Nicola vormen een goed team. Dit hebben we kunnen ervaren bij een gelijktijdige aankoop en verkoop van ons appartement.
Appartement gekocht in 10 minuten, en ons huidige appartement na één week verkocht tijdens een eerste bezoek. Puik werk !
Zeer correct !

Rudy en Siska

Juli 2020

Blondine en haar team slaagt erin kopers en verkopers van vastgoed op een unieke manier met mekaar in verbinding te brengen. Inzicht, aanvoelen, energie en doorzetten zijn hun sterktes. Reeds tweemaal heeft dit voor ons geleid tot het succesvol realiseren van een transactie. Mooi gedaan!
Guy en Marianne,
Januari 2020

Uitermate tevreden over de vlotte, klantvriendelijke en correcte service bij de aankoop van ons nieuwbouw appartement te Oostduinkerke. Ook na de aankoop is Immo Arcom steeds bereikbaar voor verdere uitleg en een strikte opvolging van het dossier. Ten zeerste aan te raden!

Familie Fort

December 2019

We werden heel vriendelijk ontvangen en correct geholpen bij de aankoop van ons appartement. Onze wensen werden duidelijk gerespecteerd zodat wij ook beroep gedaan hebben op dit kantoor voor de verhuur. Heel correct, vriendelijke en eerlijke aanpak! Prima service!

Familie Vandekerckhove

September 2019

Na teleurstellende ervaringen met andere Immo kantoren bij de verkoop van onze woning kunnen we stellen dat de samenwerking met Blondine en Nicola ons vertrouwen in de sector hersteld heeft.  Vriendelijk onthaal, deskundig advies, opvolging dossier, vlotte communicatie en altijd bereikbaar.  Kortom een klantgerichte en professionele aanpak waar we heel tevreden over zijn.  
Origineel vonden wij ook de organisatie van een kennismakingsmoment voor de medebewoners.  Zo konden wij op een informele en gezellige manier onze toekomstige buren ontmoeten.  Een initiatief dat door allen zeer gewaardeerd werd.
Het team Arcom is een aanrader voor iedereen die wil verkopen of op zoek is naar vastgoed.  Zij hebben de nodige vakkennis en ervaring om je vastgoedproject te begeleiden en succesvol af te ronden.

Familie Oorlynck
december 2019

Wij zijn heel tevreden over de service van Immoarcom bij de aankoop van het nieuwe appartement en verkoop van het vorige.
Alles professioneel, snel en correct afgehandeld door een enthousiast team.
Fam.Deseure
December 2018

Uitermate tevreden over de samenwerking met Immo Arcom.  Niet alleen zeer professioneel, ook de persoonlijke aanpak ervaren wij als zeer positief.
Afspraken worden correct nageleefd, uitstekende service.
Wij raden Immo Arcom zeker aan !
Fam. Coolen.
November 2018

Bij Immo Arcom is men gemotiveerd, ernstig, competent en zeer luisterbereid. Goed georganiseerd kantoor.
Fam. Helin
Oktober 2018

Eerst en vooral, bij onze zoektocht, heeft Immo Arcom ons onmiddellijk een zeer geschikt appartement voorgesteld, zodat vraag en aanbod perfect op elkaar pasten en er geen nodeloze onderhandelingen meer volgden.  Na een eerst rondleiding in het appartement, was duidelijk dat er vakkennis genoeg was om  al onze vragen aangaande gemeenschappelijke kosten, syndicus, onroerende voorheffing, tweede verblijftaks, nutsvoorzieningen- en nog andere nuttige weetjes te beantwoorden.  Heel attent, vlot  en vriendelijk.
Ook het eerste kontact met de eigenaar, bij het ondertekenen van de compromis verliep heel gunstig, alles kon besproken worden.  Blondine had daar ook de nodige tijd voor uitgetrokken en dat vonden wij heel goed.  Alles was voorbereid, heel professioneel ook, eigenlijk was het of wij al bij de notaris zaten...

Heel graag zullen wij Immo Arcom aanbevelen bij toekomstige kandidaten (kopers of verkopers), want de efficiëntie en de stiptheid, correctheid heb ik lang niet elders gezien.
Fam. Nuytens L
september 2018

We zijn één en al lof omtrent de aanpak van Immo Arcom. Na verschillende kantoren aangesproken te hebben moeten we eerlijk toegeven dat zowel op professioneel vlak  als op menselijke toenadering er omzeggens geen enkel aankan wat zij concreet naar voor brengen (wie slaagt erin om binnen de 14d een koop af te handelen waar iedereen zich tevreden voelt?)
We kunnen dit kantoor met veel overtuiging aan iedereen aanprijzen!
Fam.Haenebalcke J.
Mei 2018

Vanaf het eerste (telefonische) contact waren wij aangenaam verrast door de sympathieke, maar vooral professionele aanpak van Blondine en Bram. Zowel de aankoop van ons appartement  als de verkoop van onze studio verliepen zeer vlot door de continue contacten via mail en/of telefoon en dit steeds op een aangename en vriendelijke manier. Ook werden wij perfect bijgestaan in het kluwen van papierwerk, het opstellen van de nodige documenten, het verkrijgen van de noodzakelijke attesten, afspraken met notaris, enz...  Wij hadden geen ervaring met immokantoren, maar Immo Arcom is zonder twijfel een aanrader.
Familie Demeulemeester-Lissens
April 2018

Immo Arcom was niet het eerste vastgoedkantoor waarmee wij contact hadden, Blondine en Bram niet de eerste vastgoedmakelaars, maar beiden hebben ons onmiddellijk een heel goed gevoel gegeven. Vooral een correcte prijs-kwaliteit verhouding en er was zeker geen opdringerigheid.
Wij, en onze kinderen nog meer, zijn nog steeds heel blij dat we toen gekocht hebben. Ondertussen is het al ons “gezellig zee-huisje” geworden, voor onze kleinkinderen is het onmiddellijk “oma-huisje” geworden.
Familie De Groote – Van Dijcke
Februari 2018

Wij appreciëren makelaars die correcte informatie geven en niet opdringerig zijn.
Meer hoeft dat niet te zijn!
Jan H.
December 2017

Bij het eerste contact was er een gevoel van vertrouwen. De verdere afhandeling van het dossier verliep vlekkeloos en vlot. Kennis van zaken en een spontane aanpak! Alsook na de verkoop altijd bereid tot raadgeving! Kortom een aanrader in de branche!
Fam.Verkest P.
Januari 2018

Eerlijke informatie, correcte prijs en vriendelijke begeleiding bij de aankoop!
Fam.Cappoen R.
Maart 2018